600x365 pavilonTisztelt Pályázók!

Szeretnénk felhívni figyelmüket arra, hogy a Szent Imre téri pavilonhelyiségekkel kapcsolatos pályázati anyagok beérkezési határideje 2017.12.18.!

TBE 9396A Csepeli temetőben elbúcsúztatták Tóth II József labdarúgót, az egykori Aranycsapat utolsó élő tagját, Csepel és Budapest díszpolgárát október 26-án. A legendás futballista 88 éves korában október 9-én hunyt el. A temetésen Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője és Borbély Lénárd polgármester mondott gyászbeszédet. Mindketten kiemelték, hogy Tóth II József korának kiemelkedő labdarúgója volt. Borbély Lénárd megemlítette, hogy november 25-én egy bronzszobrot lepleznek le a Béke téren, amely Czibor Zoltánt és Tóth II Józsefet, a két legendás csepeli focistát ábrázolja.

Szívátültetésre vár egy csepeli férfi

2017. október 22., vasárnap 14:19

GMA 3565Bármelyik nap, éjjel vagy nappal csenghet a telefon, érkezhet a rohammentő, és az 57 éves Rácz Pált a Városmajori Szív- és Érsebészeti Klinikára szállíthatják szívátültetésre. A férfi nyolc éve betegeskedik a szívével, több műtétet hajtottak rajta végre, az utolsó esélye a szívátültetés maradt. A csepeli önkormányzat a Simon Bolivár sétányon található idősek otthonában helyezte el, hogy az ápolók egész nap vigyázzanak rá. Ő lenne az első csepeli, akin szívátültetést végeznek.

Vendégségben Délvidéken

2017. október 20., péntek 11:06

hatartalanulA BGSZC Csete Balázs Szakgimnáziuma tanulóiként négy napot töltöttünk Topolyán. Indulás előtt lázasan készültünk a számunkra ismeretlen helyre. Megérkezésünk után már szó sem lehetett idegen földről, mert magyarul tudtunk szót érteni a kedves és segítő helyiekkel.

TBE 7994Szép és tiszta környezetben fogadhatják az időseket a Humán Szolgáltatások Igazgatósága Vereckei Utcai Gondozási Részlegének munkatársai, miután a klub- és pihenőszobáját fiatalok festették ki október 14-én. A Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium kilenc diákja kísérőtanárukkal a 72 óra kompromisszum nélkül önkéntes ifjúsági akció keretében végezték a közösségi szolgálatot. A mázoláshoz karitatív jelleggel egy ifjú pár, Kata és Áron is bekapcsolódott.

Ujabb hires csepeli halt megElhunyt Nepp József Kossuth- és Balázs Béla-díjas rajzfilmrendező, forgatókönyvíró – tudatta családja hétfőn. A magyar mozgókép mestere címmel is kitüntetett művészt életének 84. évében, október 6-án váratlanul érte a halál. Temetéséről később intézkednek.

toth2joNyolcvannyolc esztendős korában elhunyt Tóth II. József világbajnoki ezüstérmes labdarúgó, aki a magyar futball aranykorában 12-szer lépett pályára a válogatottban – adta hírül az MTI.

Egy éves a Csepeli Állások Oldala

2017. október 06., péntek 13:41

Kep2Borbély Lénárd polgármester programjában kiemelt szerepet szán a munkahelyteremtésnek. Éppen ezért Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata még 2016 szeptemberében virtuális munkaerő-piaci portált indított Csepeli Állások Oldala (allas.csepel.hu) néven. „A városvezetés továbbra is dolgozik azon, hogy elősegítse a helyi munkavállalás lehetőségeinek bővülését.” – nyilatkozta a portál kapcsán a polgármester.

DSC 2866Harmadik helyezést ért el a IV. Országos Szenior Rapid Sakkbajnokságon a 64 éves Fodré Sándor, aki ezt megelőzően megnyerte a házi bajnokságot a Csepeli Nyugdíjas Klubban. A versenyt hagyományosan a Magyarországi Önkormányzatok Országos Tanácsa szervezi, a helyszín ezúttal is Nagykanizsa volt. Az országos döntőn két másik csepeli sakkozó is részt vett: a 64 induló közül Kovács Árpád a tizennyolcadik, Havaskori László a harmincnegyedik lett. A csepeli versenyzők szállását, útiköltségét és nevezési díját a csepeli önkormányzat fizette.  

IMG 93662017. szeptember 18-án Csepelen, a Kis-Duna partján a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Búvárszolgálata, a XXI. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság készenléti állománya, valamint az Újbuda BHG Búvár Klub, a Dél-budai Önkéntes Mentőcsoport tagszervezetének részvételével első alkalommal került sor közös vízből mentési gyakorlatra.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail