Felhívás

Kategória: Archív 2015. szeptember 01., kedd 15:30

Felhívás a Budapest XXI. kerület Csepel Városrendezési és Építési Szabályzat (CSVÉSZ) jogharmonizációjának partnerségi egyeztetésére

Értesítjük Önöket, hogy Budapest XXI. kerület Csepel Városrendezési és Építési Szabályzat jogharmonizációja került kidolgozásra[1] az alábbi célok  megvalósulása érdekében:

-                magasabb szintű jogszabályi változások átvezetése;

-                a Kerületi Szabályozási Terveken szereplő rajzi jelek értelmezésének egyértelműsítése.

A szabályzat elfogadása előtt véleményezési lehetősége van a Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzat Képviselő-testülete 28/2013. (X. 3.) önkormányzati rendelete (továbbiakban: Önk. rendelet) szerint, a rendelet 1. § (2) bekezdésben partnerként megjelölt szervezeteknek, személyeknek.

A szabályzat tervezetéről az egyeztetésben résztvevő partner neve, elérhetősége, valamint az Önk. rendelet 1.§ (2) bekezdése szerinti minősége feltüntetésével küldheti meg véleményét 2015. szeptember 18-án 12.00 óráig.

 

A módosuló szabályzat megtekinthető az alábbi elérhetőségen: www.csepel.hu/dokumentumtár/ Ügyféltájékoztatók és nyomtatványok/ Főépítész Iroda

A jelenleg hatályos CSVÉSZ elérhetősége:  www.csepel.hu/dokumentumtár/szabályozásitervek

A véleményeket az alábbi címeken fogadjuk:

levélcím: Budapest Főváros XXI. kerület Csepeli Polgármesteri Hivatal Főépítészi Iroda (1211, Budapest Szent Imre tér 10.)

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail