Közös faültetés a Kis-Duna partján

csütörtök, 25 április 2019 14:41

TBE 6664A Föld Napja alkalmából fákat adományozott öt, távhőszolgáltatásban érintett kerületeknek, köztük Csepelnek is a FŐTÁV Zrt. A 14 darab éger valamint galagonya fát a Hollandi úton, a Kis-Duna partján ültették el. Az eseményen részt vett Borbély Lénárd polgármester és Balogh Róbert a FŐTÁV Zrt. termékfejlesztési főosztályvezetője is.

wifi2019. április 26.-tól 28.-ig a UPC Magyarország Kft. beruházásában a CATV-Hungária Kft. optikai hálózat bővítését végzi.

Megújul Csillagtelep központi parkja

szerda, 24 április 2019 13:54

IMG 2302A Csepel Városgazda Nonprofit Zrt. közreműködésével hamarosan megújul a Radnóti Miklós Művelődési Ház körüli park. Információink szerint a közel 20 ezer négyzetméternyi területen nemcsak a közterületet varázsolják újjá, hanem a parkban található középületek – Radnóti Miklós Művelődési Ház, szakorvosi rendelő – homlokzatain is történnek kisebb felújítások.

Lendülj formába Csepelen is!

kedd, 23 április 2019 09:55

letoltesA Budapest 2019 Európa Sportfőváros évad égisze alatt kiemelt figyelmet fordítanak a szabadtéri kondiparkokban végezhető saját testsúlyos edzésekre. Április közepétől június közepéig minden szombaton Budapest kerületeiben, egyszerre két helyszínen tanácsadásokkal kísért bemutató tréningeken vehetnek részt a saját testsúlyos edzések iránt érdeklődő profik és amatőrök.

korcimerBudapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata képviselő-testülete 2019. április 25-én (csütörtök) 17.00 órai kezdettel testületi ülést tart, melynek helyszíne a Polgármesteri Hivatal Nagytanácsterme (1211 Budapest, Szent Imre tér 10. földszint).

A részletes napirend-tervezetek ide kattintva érhető el.

GMA 7911A húsvéti ünnepre tekintettel összesen 1837 kiló sonkával segítette a rászoruló csepeli családokat és a nyugdíjasokat az önkormányzat. A füstölt sonkát és tormát tartalmazó csomagok osztása a rászorulóknak április 15-én kezdődött a Humán Szolgáltatások Igazgatósága épületében, majd az időseknek a Csepeli Nyugdíjas Közösségi Házban folytatódott. A városvezetés képviseletében Borbély Lénárd polgármester és Ábel Attila alpolgármester adták át a csomagokat. Mindenkinek áldott húsvéti ünnepet kívántak.

Elhunyt Krammer András szalézi munkatárs

hétfő, 15 április 2019 15:30

Elhunyt Krammer Andras szalezi munkatarsA Szalézi Munkatársak Egyesülete mély fájdalommal tudatja, hogy április 15-én a reggeli órákban hosszú, türelemmel viselt betegség után, életének 89. évében családja körében elhunyt Krammer András állandó diakónus, szalézi munkatárs.

Kedden 10 órakor nyit a Rákóczi Kert

hétfő, 15 április 2019 14:32

RAKOCZI KERT CSH WEB

GMA 7480Bírni kellett a tempót a III. Csepeli Fitnesz Napon, amelyet a Budapest Európa Sportfővárosa 2019 rendezvénysorozat keretében a Fitt Jövő Alapítvány szervezett. Harmadik alkalommal még többen ellátogattak a Simon Bolivár sétányi tornacsarnokba, ahol a programok fénypontja Rubint Réka sztárfellépő volt.

car 1751750 960 720A húsvét az egyik olyan ünnepünk, amelyhez számos népszokás, például a húsvét hétfőn szokásos locsolkodás is kötődik. Az ünnep családias jellege, valamint a vele együtt járó hosszú hétvége azon családok számára is vonzóvá teszi az autóval történő kirándulásokat vagy a távolabb élő rokonok meglátogatását, akik az év eddigi részében még nem használták jelentősebb távokon a család autóját.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail