Betlehemes játékszemle

2017. december 13., szerda 14:32

IMG 0014Igazi adventi hangulatot varázsoltak a gyerekek december 9-én a Radnóti Miklós Művelődési Házba, ahol immár hatodik alkalommal rendezték meg a betlehemes játékszemlét. Idén négy óvodás csoport (Csodakút Bázisóvoda Maci és Méhecske csoportjai, Füstifecskék Tagóvoda és a Hétszínvirág Tagóvoda), egy iskolás osztály(Katona József Általános Iskola negyedikesei) és a Kis Csepel néptánccsoport nevezett be a szemlére.  

Játszóház a Szent Imre téren 12.16

2017. december 13., szerda 11:18

jatszohaz 600x365Folytatódnak ingyenes szombati foglalkozásaink! A csepeli Játszóházban zajló ingyenes foglalkozásokra várjuk az érdeklődő gyermekeket és szüleiket. A foglalkozások 2017. december végéig tartanak.

Helyszín: Budapest, XXI. kerület, II. Rákóczi Ferenc út 88-92. szám alatti Játszóház, földszinti helyiségek (a volt II. Rákóczi Ferenc Iskola, bejárat a Szent Imre tér felől).

nsz 13Az Országgyűlés megszavazta a Soros-terv végrehajtásáról szóló európai parlamenti határozat elleni magyar országgyűlési határozati javaslatot – jelentette be Németh Szilárd keddi sajtótájékoztatóján.

telepulesarculatiA 2016-ban megszületett településképi törvény új településkép-védelmi eszközök, a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet megalkotására hatalmazta fel az önkormányzatokat, melyeket Csepel Önkormányzata a lakossággal és partnerekkel történt egyeztetéseket követően elkészített.

karaconyi gyertya hatterkepDecember 15-én, 17 órakor karácsonyi koncert lesz a Béke téri Jézus Szíve plébániatemplomban.

Fellépők: a Lajtha László Általános Iskola kórusai, és a kispesti Jézus Szíve plébániatemplom énekkara.

Más dátumon jelenik meg a Csepeli Hírmondó

2017. december 11., hétfő 14:02

korcimerTisztelt csepeliek!
Ezúton tudatjuk Önökkel, hogy a Csepeli Hírmondó ez évi utolsó száma a várt 2017. december 14. helyett 2017. december 21-re módosult.

GMA 5253Advent második vasárnapja alkalmából ismét többen összegyűltek, hogy meggyújtsák a második gyertyát Csepel adventi koszorúján, amely jelentése eltérő az elsőétől. Ez a gyertya ugyanis nem a hitet, hanem a reményt szimbolizálja. Az eseményen Borbély Lénárd polgármester, Morovik Attila és Ábel Attila alpolgármesterek is részt vettek. A gyertyát Sinkovicz Sándor, a Csepeli Baptista Gyülekezet lelkipásztorának szavai után Ábel Attila alpolgármester gyújtotta meg. Mindenkit várunk jövő hét vasárnap 16:00-kor is a Szent Imre téren a harmadik gyertya meggyújtására.

View the embedded image gallery online at:
https://csepel.hu/hireink#sigFreeId47c4905d7f

SaciZoliVilágbajnoki aranyéremmel megkoronázott, sikeres idényt zártak a magyar öttusázók – hangzott el a hazai szövetségnek (MÖSZ) a legjobbakat jutalmazó, évzáró ünnepségén, ahol Simon Sarolta ismét megkapta az Év Junior Öttusázója díjat. Egyesületünk a MOB székházában átvehette a Hónap Műhelye szavazáson elért Közönségdíjat.

hevA H7-es HÉV 2017. december 10-én (vasárnap) 4:30-tól várhatóan 10:00-ig pályakarbantartási munkálatok miatt rövidített útvonalon, csak a Boráros tér és a Szent Imre tér között közlekedik. A kimaradó csepeli szakaszon a 36-os, a 38-as, a 38A, a 71-es, a 138-as, a 148-as, a 151-es, a 152-es, a 159-es és a 238-as autóbusszal lehet utazni.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail