apaanyagyerekAz eddig rendelkezésre álló adatok alapján több mint 1,4 millióan kapják kézhez a családi adóvisszatérítést már februárban. Ez a szám még tovább nőhet, az adatok ugyanis még nem tartalmazzák a decemberi bér- és járulékadatokat - tájékoztatta az MTI-t Tállai András.

Gyor 2022 elso versenyAz év első atlétikai pályaversenyét rendezték meg Fedettpályás Újévi GYAC Kupa néven Győrben, ahol több atlétánk is képviselte a DAC-ot.

A sikeres alapozást igazolták eredményeikkel, versenyzőink sorra javították meg korábbi egyéni rekordjaikat.

utfelujitasTisztelt Csepeli lakosok!
Az Erkély utca (Tölgyes u. – Jázminos u. között), az Orgonás utca (Diós u. – Szent István út között), az Örvény utca (Királyerdő út – Királyhágó út között), valamint a Mátra utca (Szentmiklósi út – Királyerdő út között) utakon 2022. január közepétől kezdődően csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítéssel egybekötött útépítési munkálatok veszik kezdetüket.

korcimerBudapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata pályázatot hirdet a területi ellátási kötelezettséggel működő, az egészségügyi alapellátás körzeteinek megállapításáról szóló 12/2019. (VII.03.) önkormányzati rendelet 1. számú mellékletében meghatározott 15. számú háziorvosi körzetben, vállalkozási formában, határozatlan időre szóló feladat-ellátási szerződés keretében vagy helyettesítés útján történő felnőtt háziorvosi feladatok ellátásra.

korcimerBudapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata pályázatot hirdet a területi ellátási kötelezettséggel működő, az egészségügyi alapellátás körzeteinek megállapításáról szóló 12/2019. (VII.03.) önkormányzati rendelet 1. számú mellékletében meghatározott 14. számú háziorvosi körzetben, vállalkozási formában, határozatlan időre szóló feladat-ellátási szerződés keretében vagy helyettesítés útján történő felnőtt háziorvosi feladatok ellátásra.

korcimerA hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV. törvény előírja, hogy a hulladéktól csak kijelölt vagy arra fenntartott helyen, a környezet veszélyeztetését kizáró módon lehet megválni. Mindez kapcsolódik a jogellenesen (akár közterületen, akár magánterületen) elhelyezett hulladékok problémaköréhez, amelynek kezelésére az Önkormányzat kiemelt figyelmet fordít.

Kick-box: 2021 a legek éve

2022. január 14. péntek, 10:04

kickboxA magyar kick-box sportsikerekben és sportdiplomáciában is eredményes évet zárt, amelyben a csepeli Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia sportolóinak és vezetőinek elévülhetetlen érdemei voltak. A Magyar Kick-box Szövetség idén a Halker-KirályTeam két sportolóját, Száraz Gergőt és Busa Andreát választotta az év legjobb kick-boxosainak.

Kérdések és válaszok: játszani jó!

2022. január 14. péntek, 09:56

jatszani joA Pécsi Nyugdíjas Szakszervezeti Szövetség Játékos Agytorna néven országos vetélkedőt hirdetett, melynek döntőjében a csepeli csapat: Durdáné Nagy Judit, Szénásiné Soós Irén és Nagy Ferenc harmadik helyezést értek el. Az országos vetélkedőbe egy harmincpontos tesztlap kitöltésével nevezhettek háromfős csapatok. A hat legjobbat a Nyugdíjasok Országos Szövetségének budapesti székházába hívták meg a döntőre. A csapat nem először ért el ilyen sikert, 2019-ben is harmadikak lettek. A versenyen elért eredményekről és a kvíz iránti szeretetről is meséltek.

f5dd48258a054180a5e0628384bb8016Még nincs vége a járványnak, de az omikron variáns már gyengébb, mint a korábbiak, ettől függetlenül ugyanúgy kell védekezni ellene – erről beszélt ma reggeli rádióinterjújában Orbán Viktor. A miniszterelnök a Kossuth rádióban azt is elmondta, a kormány támogatja, hogy negyedik oltást is felvegyenek azok, akik ennek szükségét érzik, a védettségi igazolvány pedig a harmadik oltással lesz érvényes. Az világszintű inflációtól a kormány többféleképpen védi a magyar családokat, a baloldal azonban még az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentését sem szavazta meg korábban – mondta el a miniszterelnök.