Adományok csepeli rászorulóknak

2022. december 07. szerda, 12:13

koszonjukCsepel Önkormányzata a kialakult energiaválság következtében az idei esztendőben sem tudta megrendezni Szent Erzsébet Jótékonysági Bálját, de a jó szívvel adott segítségnyújtás hagyományát 2022 novemberében ismét folytatta.

eskutetel 2022 dec

2022. december 6.-án magyar állampolgári esküt tettek a csepeli polgármesteri hivatal nagytanácstermében.

Onkormanyzat Csepel2022tt

A november 30-án tartott rendkívüli testületi ülésen két olyan kérdésben hozott ismét elutasító döntést a testület, amelynek elfogadása a város működése szempontjából létfontosságú lenne.

A hősökre emlékeztek

2022. december 05. hétfő, 09:10

csepelkiuritesenek 2022

Hetvennyolc évvel ezelőtt csepeliek ezrei álltak ki Csepel kiürítése ellen.

Megnyílt a Csepeli Jégpark

2022. december 02. péntek, 18:28

csepelijegpark

Ismét várja a látogatókat az ország legkülönlegesebb, legszebb jégpályája. November 25-én este a 11-szeres magyar bajnoki címmel és világbajnoki 8. hellyel rendelkező Team Passion – a Magyar Országos Korcsolya Szövetség Jégtánc Szakosztályának tagjai – fellépése után hivatalosan is megnyílt az ország első jégfolyosós pályája.

Segítség a csepelieknek

2022. december 02. péntek, 13:54

Plakat2Nem hagyja magára az önkormányzat a csepelieket az energiaválságban sem, legyen szó nyugdíjasokról, idősekről vagy éppen gyermekes családokról.

korcimer kiemelt2022. ÉVI EBÖSSZEÍRÁS BUDAPEST XXI. KERÜLETBEN

 

FELHÍVÁS A KERÜLETI EBTARTÓK, EBTULAJDONOSOK FELÉ

 

KÖTELEZŐ ADATSZOLGÁLTATÁSRA

orbanA kilencedik szankciós csomag után lesz tizedik és tizenegyedik, így nekünk folyamatosan küzdenünk kell, hogy az alapvető értékünket megvédjük – fogalmazott Orbán Viktor a Kossuth rádióban. A miniszterelnök kiemelte, hogy ezért is kérték az embereket, hogy a nemzeti konzultáción erősítsék meg a magyar álláspontot. A kormányfő szót ejtett a héten elfogadott magyar helyreállítási tervről, valamint a hazánk déli határán tapasztalható illegális migrációs helyzetről is.

Elismeréseket adtak át a főváros napján

2022. december 02. péntek, 09:15

elismeres fovarosnapja2022

Budapest egyesítésének 149. évfordulóján, a főváros napján idén is elismeréseket adtak át az Új Városháza dísztermében. Budapestért-díjat vehetett át dr. Dobák András, a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat főigazgatója és Rizmajer József vállalkozó, a Rizmajer Kézműves Sörfőzde alapító tulajdonosa. Dr. Barna Sándor emlékéremben részesült Zsarnóczki László, a BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányságának alezredese, a rendészeti osztály vezetője. Kiemelkedő sportteljesítménye elismeréseként pedig Papp László Budapest-Sport - díjat kapott Nagybányai-Nagy Anna sportlövő. Velük beszélgettünk.

Lakhatási támogatás: kik jogosultak?

2022. december 01. csütörtök, 13:25

lakhatasi

Borbély Lénárd polgármester javaslatára  a képviselő-testület elfogadta a szociális rászorultság alapján megállapítható pénzbeli és természetbeni ellátásokról szóló rendelet módosítását.