A jövő bajnoka lehet Babinyecz Anna

2017. március 28., kedd 11:45

Annacska a dobogo tetejenA 12 esztendős Babinyecz Anna futó a Csepeli Diák Atlétikai Klub büszkesége és nagy reménysége, hiszen az utóbbi időben nemcsak a hazai bajnokságokon diadalmaskodott a korosztályában, hanem a Dortmundban megrendezett nemzetközi verseny 800 méteres síkfutását is fölényesen nyerte meg március közepén. A Kazinczy Ferenc Általános Iskola tanulója ráadásul a tanulásban is kiváló, a bizonyítványa kitűnő. A lány edzője a többszörös országos csúcstartó Babinyecz-Tusai Brigitta, aki az édesanyja is, valamint Fehér Gábor és Füredi Zsuzsa testnevelő tanárok.

DACMárcius 19.-én vasárnap rendezték a veresegyházi Medveotthon szomszédságában a Sport XXI, Közép-Magyarország Régió mezei futóversenyét.

Az ideális területen megrendezett versenyen, szép napsütéses, de szeles időben 309 fiatal mérte össze tudását az U11 és U13-as korcsoportokban. A versenyen egyéni és csapat értékesés volt, a csapatoknál egyesületekként 4 fiú és 4 lány eredményeit összegezték helyezési számaik alapján, s így hirdettek eredményt.

Taroltak a csepeli diák atléták

2017. március 13., hétfő 10:15

csepeldacTöbb kiváló csepeli diák sportoló ért el kimagasló eredményt a hétvégi versenyeken. A Csepeli Diák Atlétikai Club versenyzője, a 15 esztendős Horváth Karolina korcsoportjában, a serdülők között megnyerte az Országos Mezeifutó Bajnokságot, amelyet Kecskeméten rendeztek meg március 11-én. A szintén a klub versenyzője, a 12 éves Babinyecz Anna pedig a hagyományos dortmundi gyermekversenyen diadalmaskodott 800 méteres síkfutásban hihetetlenül jó idővel, de győzött gátfutásban is.   

02 „Egy szőnyegen – egy nyelven – Együtt a magyar birkózásért!” Ez a szlogenje annak az együttműködésnek, amit múlt hét pénteken jelentett be a Magyar Birkózó Szövetség. A program célja, hogy a határon túli magyar versenyzők is indulhassanak az országos bajnokságon, amit már a hétvégi kötöttfogású ob-n meg is tehetnek.

Budapest bajnoksagAlig telt el egy hét azóta, hogy a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület évadnyitóján Simon Sarolta besöpörte az Év női sportolója díjat, máris újabb elismeréssel gazdagodott tehetséges sportolónk, amit egy nappal később Budapest- bajnoki címmel is ünnepelt. Február 24-én egy fővárosi szállodában tartották meg a hagyományos Héraklész-gálát, amelyen 2016 legsikeresebb korosztályos sportolóit ünnepelték.

X3 Tatami, Anagni 2017

2017. február 27., hétfő 10:07

X3 1Február harmadik hétvégéje sem telt el verseny nélkül, a csepeli Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia 8 fős különítménye a Róma melletti Anagni városába utazott.

Második alkalommal rendezték meg a Tatami X3 nevű kezdeményezést, ami a három tatamis szakág (Pointfighting, Light-contact, Kick-light), két fős csapatai számára rendezett meghívásos verseny volt. A szombati kiérkezést követően kivételesen jutott idő városnézésre és pihenésre is, a versenyt ugyanis vasárnap tartották.

Ünnepeltek a csepeli öttusázók

2017. február 21., kedd 11:48

IMG 2426Megtartotta hagyományos évzáró-évnyitó ünnepségét a Csepeli Öttusa és Vizi- Sport Egyesület. Az eseményen díjazták a klub fiatal reménységeit, valamint kilencvenegyedik születésnapja alkalmából köszöntötték Benedek Ferenc öttusa mesteredzőt.

kiralyi„A csepeli Halker-Király Team Kickbox Akadémia elnöke, Király István számára a dr. Leyrer Richárd Sportvezetői Díj - amelyet a Nemzeti Versenysport Szövetség Gálán vehetett át - egy megerősítés, valamint egy sikeres csapatmunka eredménye, de ugyanakkor úgy fogalmazott, hogy hatalmas felelősséggel is jár. Az elismerést - amelyet azok a sportvezetők kapnak meg, akik saját szakterületükön maradandót alkottak - a néhai MOB-alelnökről, a Magyar Kick-Box Szövetségelnökéről neveztek el.

Karlovac Open 2017 - Éremeső Károlyvárosban

2017. február 19., vasárnap 09:18

Karlovac 1Brutális mennyiségű, 65 éremmel tért haza a csepeli Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia csapata a Horvátországban megrendezett Karlovac Open European Cup-ról.

A negyedik alkalommal megrendezett karlovaci viadalon 28 ország 2200 versenyzője vett részt. Az elmúlt évhez képest, idén sokkal több országból és sokkal több versenyző érkezett (még Dél-Afrikából is!), ami a lebonyolíthatóság határait feszegette.

Athen’s Challenge 2017

2017. február 14., kedd 13:11

Athen 1Avagy, csepeliek az Olümposz csúcsán

A görögországi Athen’s Challenge a legjelentősebb verseny februárban, ami így télvíz idején igazi kedvence a csepeli Halker-KirályTeam Kick-boksz Akadémia versenyzőinek.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail