Ünnepeltek a csepeli öttusázók

2017. február 21., kedd 11:48

IMG 2426Megtartotta hagyományos évzáró-évnyitó ünnepségét a Csepeli Öttusa és Vizi- Sport Egyesület. Az eseményen díjazták a klub fiatal reménységeit, valamint kilencvenegyedik születésnapja alkalmából köszöntötték Benedek Ferenc öttusa mesteredzőt.

kiralyi„A csepeli Halker-Király Team Kickbox Akadémia elnöke, Király István számára a dr. Leyrer Richárd Sportvezetői Díj - amelyet a Nemzeti Versenysport Szövetség Gálán vehetett át - egy megerősítés, valamint egy sikeres csapatmunka eredménye, de ugyanakkor úgy fogalmazott, hogy hatalmas felelősséggel is jár. Az elismerést - amelyet azok a sportvezetők kapnak meg, akik saját szakterületükön maradandót alkottak - a néhai MOB-alelnökről, a Magyar Kick-Box Szövetségelnökéről neveztek el.

Karlovac Open 2017 - Éremeső Károlyvárosban

2017. február 19., vasárnap 09:18

Karlovac 1Brutális mennyiségű, 65 éremmel tért haza a csepeli Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia csapata a Horvátországban megrendezett Karlovac Open European Cup-ról.

A negyedik alkalommal megrendezett karlovaci viadalon 28 ország 2200 versenyzője vett részt. Az elmúlt évhez képest, idén sokkal több országból és sokkal több versenyző érkezett (még Dél-Afrikából is!), ami a lebonyolíthatóság határait feszegette.

Athen’s Challenge 2017

2017. február 14., kedd 13:11

Athen 1Avagy, csepeliek az Olümposz csúcsán

A görögországi Athen’s Challenge a legjelentősebb verseny februárban, ami így télvíz idején igazi kedvence a csepeli Halker-KirályTeam Kick-boksz Akadémia versenyzőinek.

korcimerAz előző évekhez hasonlóan a csepeli Széchenyi István Általános és Kéttannyelvű Iskola a 2017/2018. tanévben is indít sportosztályt. Olyan leendő első osztályos gyerekek jelentkezését várjuk, akik a tanulás mellett szeretnének rendszeresen sportolni. Az osztályba nem csak csepeli, hanem Budapest más kerületeiből érkező és Pest megyei diákokat is várunk.

MTKvivasFebruár 4-én, szombaton rendezték meg a párbajtőr junior országos bajnokságot. A Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület sportolói közül hárman is érdekeltek voltak a megmérettetésen, ahol bizony jól forgatták a fegyvert.  A csepelieket a hölgyeknél Simon Sarolta az MTK színeiben, a fiúknál pedig Pataki Balázs és Brázda Gábor képviselte.

Csepeli diákatléták a dobogó tetején

2017. február 03., péntek 08:22

csapatKiváló eredményeket értek el a Csepeli Diák Atlétikai Club versenyzői a Gödöllőn megrendezett hagyományos terematlétikai versenyen január végén. A csepeliek A csapata a 11 éven aluliak versenyében első lett, a B csapata pedig a tízedik a huszonkét fős mezőnyben. A 13 évesek korosztályában szintén győzött a csepeliek A csapata, míg a B keret a tizenegyedik lett húsz vetélytársa között – közölte Babinyecz József, a klub menedzsere.

Golden Glove 2017

2017. január 25., szerda 14:52

golden glove 1Mint minden évben, az olaszországi Golden Glove European Cup-al indul a versenyévad, aminek Conegliano városa ad otthont.

A 18 ország 82 klubjának 900 nevezése között eltörpült a 6 fős KirályTeam-es csapat, de a végső eredmények végül sokkal többet mutattak.

SAM 1458Ezúttal január 18 és 19-én rendezték meg Csepelen az általános iskolások kerületi úszó Diákolimpia döntőjét. A Posztógyári Tanuszoda és a Csepeli Strandfürdő 50 méteres fedett medencéje idén is kiváló helyszínnek bizonyult a rendezvények lebonyolítására, ami az utóbbi tíz év létszámát tekintve ismét rekordot döntött. Ezen kívül a program ékes bizonyítékát szolgáltatta annak, hogy azon korosztályok, akik már részt vesznek a kötelező úszásoktatásban sokkal nagyobb létszámban képviseltették magukat, mint akiknél még nem adódott ez a kiváló lehetőség.

dunakesziNagyszerűen mutatkoztak be az idei év első fedett pályás atlétikai versenyén, Dunakeszin a Csepeli Diák Atlétikai Club versenyzői.

Fiataljaink a világversenyeken is komoly eredményeket elérő csepeli atléták nyomdokaiba lépve haladnak előre, felvéve a versenyt, a ma is komoly bázissal és támogatással működő nagy egyesületek versenyzőivel.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail