Jelentkezz tűzoltónak! - Bátorság, elhivatottság

2017. március 30., csütörtök 14:45

katasztrofavedelemSegíteni akarsz bajba jutott embertársaidon? Akkor nálunk a helyed! Jelentkezz tűzoltónak! Bátorság, elhivatottság. Magyarország szolgálatában a biztonságért. Ha az alábbiaknak is megfelelsz, akár már rajtra készen állsz, itt az idő, JELENTKEZZ hát a TOBORZÓRA!

Tájékoztatás felvételi lehetőségről a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományába

TBE 8982A Nagy Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola új műfüves futballpályájának átadásán Détári Lajos hatvanegyszeres válogatott, hétszeres világválogatott és egyszeres Európa-válogatott labdarúgó végezte el a kezdő rúgást március 30-án. Elsősorban a gyerekek sportolási lehetőségét szolgáló 12x24 méteres futballpálya a Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Pályaépítési Programjának keretében valósult meg, az önkormányzat harminc százalékos önerővel járult hozzá a költségekhez.

 

nsz30Minden szabálytalanul működő egyetemnek és oktatási intézménynek be kell tartania a magyar jogszabályokat - hangsúlyozta Németh Szilárd egy másik témában tartott sajtótájékoztatóján, szerdán.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese emlékeztetett arra, hogy az Oktatási Hivatal - amelynek törvényességi vizsgálati jogköre van - vizsgálta a Magyarországon működő külföldi egyetemeket.

A körzeti megbízottak április havi fogadóórái

2017. március 30., csütörtök 10:11

rendorseg ill kmbKedves csepeliek!

A Budapesti XXI. kerületi Rendőrkapitányságon szolgálatot teljesítő körzeti megbízottak 2017. ÁPRILIS hónapban tartandó fogadóóráinak előzetes tervezetét az alábbi docxdokumentumban olvashatják. 

nsz292Botka Lászlóról, az MSZP miniszterelnök-jelöltjéről is kiderült, hogy a milliárdosok táborához tartozik. A politikus az elmúlt időszakban több tízmillió forintot költhetett luxusnyaralásokra - húzta alá Németh Szilárd.

A Fidesz alelnöke szerdai sajtótájékoztatóján kiemelte: azt mindig is tudtuk, hogy az MSZP a milliárdosok pártja volt, de ettől a szerepkörétől bármennyire is szeretne, nem is tud megszabadulni. Ma is a milliárdosok és az igazán gazdag emberek pártján áll. Kiszolgálják a brüsszeli bürokratákat, a nemzetközi nagytőkét, a multinacionális cégek érdekeit - mondta.

Vízvezeték felújítás a Gubacsi-hídon

2017. március 29., szerda 15:31

utepites.svgA Fővárosi Vízművek Zrt. megbízásában és beruházásában vízvezeték rekonstrukcióra kerül sor a Gubacsi-hídon.

Az első ütem 2016 szeptemberében zajlott az Ady Endre út, Védgát utca és a Gubacsi híd közötti területen, ezeket a munkákat folytatják az alábbi területen: Gubacsi híd hídfőnél Ady Endre út útpálya.

korcimerTisztelt Háros városrészben lakó Csepeliek!

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy Csepel - Háros városrészben elindult az új címképzési (KCR) szabályoknak megfelelő, valamennyi ingatlant érintő címképzési eljárás (házszámozás).

Mint az Önök előtt ismeretes, a 2003-2004 években Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzatának Képviselő Testület utcaneveket állapított meg azon közterületek esetében, melyek korábban sorszámozott dűlő utakként kaptak utca nevet.  Az utcák és így az egyes telkek házszámozása, azonban a jogszabályi előírások miatt elmaradt.

Képviselő-testületi ülés március 30-án

2017. március 29., szerda 14:50

korcimerBudapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. március 30-án (csütörtök) 17:00 órakor képviselő-testületi ülést tart, melynek helyszíne a polgármesteri hivatal nagytanácsterme (1211 Budapest, Szent Imre tér 10. földszint 5.).

A meghívó megtekinthető IDE kattintva. 

nsz29A hatályba lépett és megerősített jogi határzár, a kerítés megépítése, és annak intelligenssé tétele, valamint az élőerő szavatolják Magyarország és Európa biztonságát – jelentette ki Németh Szilárd a nemzetbiztonsági bizottság szerdai ülését követően.

A testület fideszes alelnöke közölte, a bizottsági ülés legfontosabb témája az illegális bevándorlás, illetve a vele kapcsolatba hozható terrorizmus megfékezése volt. A szolgálatok és a rendőrség egyértelművé tették, hogy Magyarország Európában egyedülálló módon meg tudja védeni a saját és schengeni határait – húzta alá.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail